galster.dk

Hvem, hvorfor, hvordan?

Dette domæne bestyres af Gert Galster.

Jeg har i nogle år lavet Internet - noget for sjov og noget for alvor. Og en dag havde jeg altså brug for at lave noget på et sted, som ikke var tilknyttet firmaer eller organisationer. Derfor købte jeg domænet galster.dk Contact us!

Men jeg er jo ikke den eneste, der hedder Galster. Rundt omkring i landet sidder der andre Galstere, og tanken om at fratage dem de muligheder, som et deskriptivt domænenavn giver, ligger mig meget fjernt.

Derfor er dette site arrangeret med subdomæner og mail-alias. Hvis du hedder Galster, er du velkommen til at få dit eget subdomæne (http://fornavne.galster.dk/) og dit eget mail-alias (fornavne@galster.dk) her. Det kræver ikke meget andet end, at du sender en mail til webmaster.

Er alle Galstere i familie med hinanden?

Jeg tror det, men det interesserer mig ikke så meget. Formålet med at lave dette site er - som det fremgår af det ovenstående - et andet end at lave slægtsforskning.

Imidlertid er sitet jo et oplagt sted at samle fortegnelser over slægten, og da Leif Bach-Petersen venligt tilbød at lave et sub-site om slægten Galster, var det bare med at slå til. Bidrag modtages med glæde på denne adresse.

Er galster.dk et "familie-domæne"?

Ja - og nej...

Ja forstået sådan, at domænet jo ikke kan have interesse for andre end dem, der hedder Galster. Så fællesnævneren for subdomænerne har altså noget at gøre med familie.

Nej forstået sådan, at jeg ikke har nogen stor genealogisk interesse. Hvis du interesserer dig for kortlægning af Galster-slægten, så kig på http://slaegten.galster.dk.

Nej forstået således, at ejerskabet og den overordnede styring af domænet ikke er et fælles familiært anliggende. Få minutters internet-søgning gør det klart, at dette site let kunne udvikle sig til en ekstrem-politisk sandkasse. Det er jeg ikke interesseret i, og der er derfor grænser for, hvad der vil blive fyldt i subdomænerne.

Hvordan løber det rundt økonomisk?

Det er ikke meningen, at det skal 'løbe rundt'. På bundlinjen står der, at jeg laver dette site, jeg ejer domænet, så jeg betaler gildet.

Selvfølgelig er intet gratis - TANSTAAFL! - men jeg har ikke tænkt mig at skulle score kassen på dette her show. Hvis det ikke bliver til penge, så bliver det måske til naturalier (Single Malt er godt), og hvis det ikke bliver til naturalier, så bliver det måske til et venligt postkort - hvem ved..?  :)

Opdateret
05-04-2015
webmaster
powered by PHP     Valid XHTML 1.0 Strict